Interim Management

U heeft er allemaal wel eens mee te maken. Er onstaat de (tijdelijke) noodzaak voor een vervangende / aanvullende arbeidskracht of specifieke expertise. Wij kunnen u helpen met het invullen van deze behoefte.

Ad-Interim management

Ad-Interim management is als het radertje dat op een bepaald moment noodzakelijk is om de klok door te laten tikken. Onze interim-managers zijn gespecialiseerd in het (tijdelijk) overnemen van uw facilitaire of ICT management taken in het geval van:

  • tijdelijke afwezigheid van uw management
  • onderbemensing
  • uitbreiding van taken
  • reorganisaties
  • veranderingen
  • verbeteringen

Klik hier voor meer informatie over onze interim management diensten

Project management

Bij het realiseren van een project is het van belang dat er een gedegen projectorganisatie wordt opgezet. Zo zorgt u ervoor dat het project op een beheersbare, voorspelbare en taakgerichte wijze wordt opgezet en binnen budget en tijdsgrenzen kan worden afgerond. Wij hebben project managers die u daarmee kunnen ondersteunen. Onze projectmanagers werken met de Prince2 methode voor het beheersen van projecten. Onze projectmanagers zijn alle gecertificeerd (o.a. Prince2 Practioner, ITIL Service Manager en IPMA-B).

Detachering / recruitering

Wij hebben een uitgebreide database van hoogwaardige kandidaten waarmee wij u kunnen helpen de juiste man/vrouw te vinden voor uw organisatie. Onze kandidaten voldoen alle aan de hoge eisen die wij stellen aan opleiding, ervaring en commitment. Door jarenlange ervaring zijn onze kandidaten in staat om zich in zeer korte tijd als een vis in uw water te voelen. Wij hebben diverse specialiten in ons bestand met certificeringen als MCSE, MCP, CCIE etc.