Detachering

U heeft er allemaal wel eens mee te maken. Door diverse oorzaken onstaat de (tijdelijke) noodzaak voor een vervangende of een aanvullende arbeidskracht. Wij kunnen u helpen met het invullen van deze behoefte.

 

Interim management

Interim management is als het radertje dat op een bepaald moment noodzakelijk is om de klok weer te laten tikken. Onze interim-managers zijn gespecialiseerd in het (tijdelijk) overnemen van uw facilitaire of ICT management taken in het geval van:

  • afwezigheid van uw management (bij bijvoorbeeld ziekte of langdurig verlof)
  • onderbemensing
  • Uitbreiding van taken
  • reorganisaties
  • veranderingen

Project management

Bij het starten van een project is het van belang dat er een gedegen projectorganisatie wordt opgezet. Zo zorgt u ervoor dat het project op een beheersbare, voorspelbare en taakgerichte wijze wordt opgezet en binnen budget en tijdsgrenzen kan worden afgerond. Wij werken met de Prince2 methode voor het beheersen van projecten. Onze projectmanagers zijn minimaal Prince2 Practioner gecertificeerd

Detachering

Wij hebben een uitgebreide database van hoogwaardige kandidaten waarmee wij u kunnen helpen de juiste man/vrouw te vinden voor uw organisatie. Onze kandidaten voldoen alle aan de hoge eisen die wij stellen aan opleiding, ervaring en commitment. Door jarenlange ervaring zijn onze kandidaten in staat om zich in zeer korte tijd als een vis in uw water te voelen.